Nyhedsbrev januar/februar:

Nyhedsbrev Januar/ februar 2015

 

Tak for den store opbakning i form at tilladelser til billeder på intranettet. Vi  er meget tæt på at vi har fået tilladelser fra jer alle, så vi kan snart komme i gang med at vise jer billeder via vores lukkede forældre gruppe. Vi har til hver stue oprettet en blog, hvor vi skal bruge jeres mailadresse. Ideen er, at når vi lægger et billede på nettet, så får I en mail om, at der er nyt på bloggen. Her kan I så kan logge jer på og følge med i hvad der sker her i huset.  I må lige bære over med os her den første måned da det er nyt for os alle, men vi glæder os til at komme i gang.

Vi har lavet et overordnet årshjul, hvor I kan se hvad vi laver de enkelte måneder i løbet af året. Vi vil som altid skrive på tavlerne og informere jer om hvad vi laver, og hvorfor vi gør det , så I også ved de pædagogiske overvejelser.

Vi hænger snart en overordnet plan ud med vores årshjul, så I kan se hvilke aktiviteter vi har planlagt at lave i 2015. Planen er vejledende og vi vil måske bytte lidt rundt på aktiviteterne så vi kan benytte os af f.eks. sol og varme i en periode hvor vi måske ikke havde regnet med så godt vejr.

Vi  får snart en seddel op med forældreaftner, så I kan sætte kryds i kalenderen  ved en aften som I gerne vil høre mere om.

Noget af det næste der sker er at vi skal holde fastelavn, som vi holder fredag i uge 7.

 

 

 

Mange hilsner fra os i Børnehuset Rosenhøj

Udgivet i Ikke kategoriseret

E-mail: 1216@boernehuset-rosenhoej.dk

Login

Lost your password?